AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, ''Göz Boyuyorlar''

SİYASET 24.01.2022 - 11:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, ''Göz Boyuyorlar''

Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , Kırşehir Belediyesi'nin kar ile mücadele çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de son yılların en şiddetli kış mevsimi yaşanıyor.Kuvvetli fırtınanın elektrik direklerini devirdiği Kırşehir'de onlarca köye cumartesi gününden bu yana elektrik verilemiyor.Elektrik olmadığı için su pompaları çalışmıyor ve köylere su da verilemiyor.Ayrıca Kırşehir'de 100'e yakın köye ulaşım da sağlanamıyor ya da güçlükle sağlanıyor.Hatta birçok köylü kendi köy yollarını kendisi açmaya çalışıyorken, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir İl Özel İdaresi sorumluluk alanı içerisindeki köylerde yaşanan rezaleti görmezden gelerek Kırşehir Belediyesi'ni suçlayıcı açıklamalarda bulundu.   ''GÖZ BOYUYORLAR'' Yazılı açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , '' Meteoroloji günler öncesinden soğuk ve yağışlı hava geleceğini belirtmesine rağmen Kırşehir Belediyesi karla mücadelede sınıfta kalmıştır. Çalışıyor gibi yaparak vatandaşların gözünü boyamaya çalışan Kırşehir Belediyesi’ni her alanda olduğu gibi karla mücadelede de ne kadar beceriksiz ne kadar iş bilmez olduğunu herkes görmüş oldu. Sahada emek veren işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Onlar başımızın tacıdır. Ama yetersiz, liyakatsiz, plansız, programsız bir yönetim var. Koordinasyon eksikliği var. Karla mücadele kriz masası kuruldu mu? Ana arterler de bile şuanda araçlar gitmekte zorlanıyor. Kaldırımların hali içler acısı. Vatandaşlarımız kaldırımlarda yürümekte zorlanıyor. Sabah işe gitmek isteyen vatandaşlarımız yollarda büyük mücadele vererek iş yerlerine ulaşabildi. Ara sokaklarda ne kar küreme ne de tuzlama çalışması var. Kırşehir bu yönetimi hak etmiyor. Ne yazık ki halkımıza çile çektiriyorlar. Sokaklar karla kaplı, mücadele yetersiz. Vatandaş perişan.”  ifadelerini kullandı. Ömer Duran
Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , Kırşehir Belediyesi'nin kar ile mücadele çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de son yılların en şiddetli kış mevsimi yaşanıyor.Kuvvetli fırtınanın elektrik direklerini devirdiği Kırşehir'de onlarca köye cumartesi gününden bu yana elektrik verilemiyor.Elektrik olmadığı için su pompaları çalışmıyor ve köylere su da verilemiyor.Ayrıca Kırşehir'de 100'e yakın köye ulaşım da sağlanamıyor ya da güçlükle sağlanıyor.Hatta birçok köylü kendi köy yollarını kendisi açmaya çalışıyorken, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir İl Özel İdaresi sorumluluk alanı içerisindeki köylerde yaşanan rezaleti görmezden gelerek Kırşehir Belediyesi'ni suçlayıcı açıklamalarda bulundu.

 

''GÖZ BOYUYORLAR''

Yazılı açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal , '' Meteoroloji günler öncesinden soğuk ve yağışlı hava geleceğini belirtmesine rağmen Kırşehir Belediyesi karla mücadelede sınıfta kalmıştır. Çalışıyor gibi yaparak vatandaşların gözünü boyamaya çalışan Kırşehir Belediyesi’ni her alanda olduğu gibi karla mücadelede de ne kadar beceriksiz ne kadar iş bilmez olduğunu herkes görmüş oldu.

Sahada emek veren işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Onlar başımızın tacıdır. Ama yetersiz, liyakatsiz, plansız, programsız bir yönetim var. Koordinasyon eksikliği var.

Karla mücadele kriz masası kuruldu mu? Ana arterler de bile şuanda araçlar gitmekte zorlanıyor. Kaldırımların hali içler acısı. Vatandaşlarımız kaldırımlarda yürümekte zorlanıyor. Sabah işe gitmek isteyen vatandaşlarımız yollarda büyük mücadele vererek iş yerlerine ulaşabildi. Ara sokaklarda ne kar küreme ne de tuzlama çalışması var. Kırşehir bu yönetimi hak etmiyor. Ne yazık ki halkımıza çile çektiriyorlar. Sokaklar karla kaplı, mücadele yetersiz. Vatandaş perişan.”  ifadelerini kullandı.

Ömer Duran

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.