AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'dan MHP İl Teşkilatına Ziyaret

SİYASET 26.01.2021 - 21:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'dan MHP İl Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

 MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'ya gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İl Başkanı Ünsal, 'Hem kongremize hem de kongre sonrasında verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti ile MHP arasında oluşturulan Cumhur İttifakı'nın rüzgarını Kırşehir'de en üst seviyeye çıkartarak Kırşehir'in çıkarları ve gelişmesi noktasında çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.     MHP İl Başkanı Arif Kılıç ise yaptığı açıklamada gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı Ünsal'a teşekkür ederek; 'Cumhur İttifakı neyi gerektiriyorsa bizler orada çalışmalar yapmaya her zaman hazırız' dedi.     Ziyarette MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Milliyetçi Hareket Partisi Kırşehir İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

 MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı'ya gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İl Başkanı Ünsal, 'Hem kongremize hem de kongre sonrasında verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti ile MHP arasında oluşturulan Cumhur İttifakı'nın rüzgarını Kırşehir'de en üst seviyeye çıkartarak Kırşehir'in çıkarları ve gelişmesi noktasında çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.

 

 

MHP İl Başkanı Arif Kılıç ise yaptığı açıklamada gerçekleştirdiği ziyaretlerinden dolayı Ünsal'a teşekkür ederek; 'Cumhur İttifakı neyi gerektiriyorsa bizler orada çalışmalar yapmaya her zaman hazırız' dedi.

 

 

Ziyarette MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.