AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kırşehir'e Geldi

SİYASET 19.06.2021 - 21:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kırşehir'e Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, çeşitli etkinliklere katılmak için Kırşehir'e geldi.

Yeni normalleşme döneminde ilk toplantılarını İstanbul'da yaptıklarını, sonrasında da Kırşehir'e geldiklerini belirten Sarıeroğlu, burada sosyal politikalar konusunda bugüne kadar gelinen aşamayı, gelecek döneme ilişkin görüş ve önerileri ortak akıl ve istişare ile dinleyeceklerini ifade etti.     ''DİLEDİKLERİ OLMADI''   Diplomatik ve siyaset anlamında farklı bir dönemden geçildiğini partililerine aktaran Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, "Geçmişle kıyaslanamayacak kadar farklı şeyleri yaşadığımız bir dönemdeyiz. Asla yan yana gelmez denilenlerin yan yana geldiği bir dönemdeyiz. Dünyanın daha önce hiç yaşamamış olduğu bir salgın sürecini hepimizin alışkanlıklarını değiştiren eski birliktelik ve ananelerimizi bayramlarımızı dahi eskisi gibi yaşamamıza engel olan salgın süreci ile bir sınava dünya tabi oldu. Herkesin ilk defa tecrübe ettiği bir dönem sadece Kırşehir'de ve Türkiye'de yaşanan bir dönem değil dünya bu pandemiyi yaşıyor. Allah'a hamd olsun dünyada hepimizin içini sızlatan gerçekten görmek istemediğimiz görüntülerin ülkemizde yaşanmamış olmasından dolayı da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Birileri bir kenarda el ovuşturdu. Hastanelerde kuyruklar olsun diye bekledi. Ekonomi ile ilgili farklı süreçlerin yaşanmasının maalesef ki hayalini kurdular. Ama diledikleri ve gönüllerinden geçen şey olmadı"diye konuştu.     ''EKONOMİMİZ YÜZDE 7 BÜYÜDÜ''   Sarıeroğlu "19 yıldır bu ülkede AK Parti var. Dünyaya örnek bir aşılama sürecini de yürütüyoruz. Rakamlara baktım rekor kırıldı. Aşılamada şuan dünyanın 9. Ülkesi konumundayız. Bu konuda da farklı algılar oluşturmaya çalışan vatandaşların maalesef ki kafasını karıştırmaya çalışan bir zihniyetle karşı karşıya geldik. Ekonomi ile ilgili çok güçlü adımlar attık. Hiç hızımızı kesmedik pandemi nedeniyle üretmeye devam ederken tedarik zincirimizde çalışmaya devam etti. Yüzde 7 büyüyen bir Türkiye ekonomisi var. İhracatta rekorlar kıran bir Türkiye var." ifadelerini kullndı. Genel Başkan Yardımcısı Jilide Sarıeroğlu'na programlarına İl Başkanı Seher Ünsal, Milletvekili Mustafa Kendirli ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, çeşitli etkinliklere katılmak için Kırşehir'e geldi.

Yeni normalleşme döneminde ilk toplantılarını İstanbul'da yaptıklarını, sonrasında da Kırşehir'e geldiklerini belirten Sarıeroğlu, burada sosyal politikalar konusunda bugüne kadar gelinen aşamayı, gelecek döneme ilişkin görüş ve önerileri ortak akıl ve istişare ile dinleyeceklerini ifade etti.

 

 

''DİLEDİKLERİ OLMADI''

 

Diplomatik ve siyaset anlamında farklı bir dönemden geçildiğini partililerine aktaran Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, "Geçmişle kıyaslanamayacak kadar farklı şeyleri yaşadığımız bir dönemdeyiz. Asla yan yana gelmez denilenlerin yan yana geldiği bir dönemdeyiz. Dünyanın daha önce hiç yaşamamış olduğu bir salgın sürecini hepimizin alışkanlıklarını değiştiren eski birliktelik ve ananelerimizi bayramlarımızı dahi eskisi gibi yaşamamıza engel olan salgın süreci ile bir sınava dünya tabi oldu. Herkesin ilk defa tecrübe ettiği bir dönem sadece Kırşehir'de ve Türkiye'de yaşanan bir dönem değil dünya bu pandemiyi yaşıyor. Allah'a hamd olsun dünyada hepimizin içini sızlatan gerçekten görmek istemediğimiz görüntülerin ülkemizde yaşanmamış olmasından dolayı da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Birileri bir kenarda el ovuşturdu. Hastanelerde kuyruklar olsun diye bekledi. Ekonomi ile ilgili farklı süreçlerin yaşanmasının maalesef ki hayalini kurdular. Ama diledikleri ve gönüllerinden geçen şey olmadı"diye konuştu.

 

 

''EKONOMİMİZ YÜZDE 7 BÜYÜDÜ''

 

Sarıeroğlu "19 yıldır bu ülkede AK Parti var. Dünyaya örnek bir aşılama sürecini de yürütüyoruz. Rakamlara baktım rekor kırıldı. Aşılamada şuan dünyanın 9. Ülkesi konumundayız. Bu konuda da farklı algılar oluşturmaya çalışan vatandaşların maalesef ki kafasını karıştırmaya çalışan bir zihniyetle karşı karşıya geldik. Ekonomi ile ilgili çok güçlü adımlar attık. Hiç hızımızı kesmedik pandemi nedeniyle üretmeye devam ederken tedarik zincirimizde çalışmaya devam etti. Yüzde 7 büyüyen bir Türkiye ekonomisi var. İhracatta rekorlar kıran bir Türkiye var." ifadelerini kullndı.

Genel Başkan Yardımcısı Jilide Sarıeroğlu'na programlarına İl Başkanı Seher Ünsal, Milletvekili Mustafa Kendirli ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.