AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Kırşehir'de İdi

SİYASET 01.03.2022 - 10:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Kırşehir'de İdi

Teşkilattan sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kırşehir'e gelerek parti teşkilatı ile buluştu.Toplantıdan birlik ve beraberlik mesajı mesajı verilirken, AK Partililerde rahatsızlık yaratan görüntüler de ortaya çıktı.

AK Parti Kırşehir İl Binasında, 2023 yılı öncesi izlenecek yol haritası, yapılmış ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yardımcısı ve koordinatörler ile birlikte, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kadın, İl Başkanı Seher Ünsal ve teşkilat mensupları katıldı.     ''SENLİK, BENLİK ÇEKİŞMESİNE YER YOK'' Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Biz büyük bir aileyiz. Bu mücadelede kişisel hesaplara, senlik, benlik çekişmesine yer yoktur. Her bir arkadaşımız milletimizin, omuzlarımıza yüklediği kutsal emanetin aynı derecede sahibi, sorumlusu, takipçisidir. Şehrimizi ve ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz Aşk’la çalışan bir lider izinde yürüyen bir teşkilat var. Aşkınan çalışan yorulmaz, yorulmayacağız.”dedi.     ''ENERJİSİ YÜKSEK BİR TEŞKİLAT GÖRDÜM'' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ise “ Yönetim kurulu üyelerimizle teşkilat çalışmalarımızı ve gündemi değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İl Başkanımız Seher Ünsal nezdinde tüm Kırşehir teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Kırşehir’in gönlümüzde ayrı bir yeri var. Enerjisi yüksek bir teşkilat gördüm.“ dedi.     AK PARTİ'DE RAHATSIZLIK YARATAN GÖRÜNTÜ Kırşehir AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan Genel Bşakan Yardımcısı Erkan Kandemir'e, Kırşehir Teşkilatı ile ilgili bazı şikayetlerde bulundu.Söz konusu şikayetlerin konusunu bir kısım partililerin partiden dışlanması oluşturdu.Ayrıca İl Başkanı Seher Ünsal'ın resmi sosyal medya hesabından paylaştığı resimde parti içerisinde gündem konusu oldu.İl Başkanı Seher Ünsal'ın kahkaha atarken çekilen görüntüsünün sosyal medya sayfasından ilk görsel olarak paylaşılması Partide rahatsızlık yarattı.Partililerden bazıları görüntünün hoş oolmadığını belirtirken bazı partililer ise Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiği dönemde bu şekilde görüntü verilmesinin olumsuz bir imaj yansıtacağı noktasında hem fikir oldular.   AK Partililer Söz Konusu Fotoğrafın İlk Görsel Olarak Paylaşılmasından Rahatsız Oldular
Teşkilattan sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kırşehir'e gelerek parti teşkilatı ile buluştu.Toplantıdan birlik ve beraberlik mesajı mesajı verilirken, AK Partililerde rahatsızlık yaratan görüntüler de ortaya çıktı.

AK Parti Kırşehir İl Binasında, 2023 yılı öncesi izlenecek yol haritası, yapılmış ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yardımcısı ve koordinatörler ile birlikte, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kadın, İl Başkanı Seher Ünsal ve teşkilat mensupları katıldı.

 

 

''SENLİK, BENLİK ÇEKİŞMESİNE YER YOK''

Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Biz büyük bir aileyiz. Bu mücadelede kişisel hesaplara, senlik, benlik çekişmesine yer yoktur. Her bir arkadaşımız milletimizin, omuzlarımıza yüklediği kutsal emanetin aynı derecede sahibi, sorumlusu, takipçisidir. Şehrimizi ve ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz Aşk’la çalışan bir lider izinde yürüyen bir teşkilat var. Aşkınan çalışan yorulmaz, yorulmayacağız.”dedi.

 

 

''ENERJİSİ YÜKSEK BİR TEŞKİLAT GÖRDÜM''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ise “ Yönetim kurulu üyelerimizle teşkilat çalışmalarımızı ve gündemi değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İl Başkanımız Seher Ünsal nezdinde tüm Kırşehir teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Kırşehir’in gönlümüzde ayrı bir yeri var. Enerjisi yüksek bir teşkilat gördüm.“ dedi.

 

 

AK PARTİ'DE RAHATSIZLIK YARATAN GÖRÜNTÜ

Kırşehir AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan Genel Bşakan Yardımcısı Erkan Kandemir'e, Kırşehir Teşkilatı ile ilgili bazı şikayetlerde bulundu.Söz konusu şikayetlerin konusunu bir kısım partililerin partiden dışlanması oluşturdu.Ayrıca İl Başkanı Seher Ünsal'ın resmi sosyal medya hesabından paylaştığı resimde parti içerisinde gündem konusu oldu.İl Başkanı Seher Ünsal'ın kahkaha atarken çekilen görüntüsünün sosyal medya sayfasından ilk görsel olarak paylaşılması Partide rahatsızlık yarattı.Partililerden bazıları görüntünün hoş oolmadığını belirtirken bazı partililer ise Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiği dönemde bu şekilde görüntü verilmesinin olumsuz bir imaj yansıtacağı noktasında hem fikir oldular.

 

AK Partililer Söz Konusu Fotoğrafın İlk Görsel Olarak Paylaşılmasından Rahatsız Oldular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.