AK Parti'de Kulisleri Hareketlendiren Ziyaretler

SİYASET 02.04.2021 - 23:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti'de Kulisleri Hareketlendiren Ziyaretler

Kırşehir'de AK Partililer 2 ayrı ziyareti konuşuyor.

Bilindiği gibi Kırşehir AK Parti teşkilatının 2 önemli isminden birisi Mikail Arslan diğeri ise Yaşar Bahçeci.Kırşehir önceki dönem milletvekili Mikail Arslan eski Başbakan Binali Yıldırım'a , önceki dönem Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye yakınlığı ile biliniyor.     İşte tam da bu yakınlığı tamamen ortya koyan iki ayrı ziyaret gerçekleşti.Bunlardan ilki Yaşar Bahçeci ve Mustafa Kendirli'nin Mehmet Özhaseki'ye gerçekleştirdiği ziyaret oldu.Diğer ziyaret ise Mikail Arslan ve İl Başkanı Seher Ünsal'ın Genel Başkan Vekili  Binali Yıldırım'a gerçekleştirdiği ziyaret oldu.     Söz konusu ziyaret ile ilgili Seher Ünsal sosyal medya hesabından ,'' AK Parti Genel Başkanvekilimiz, son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendiyi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik.Sıcak ve samimi geçen görüşmemizde 2023 hedeflerimiz ve teşkilatımız hakkında istişarelerde bulunduk.Davetim üzerine en kısa zaman da Kırşehir'e geleceğini belirten Sayın Genel Başkan Vekilimiz, Ahi Diyarı Kırşehrimize ve tüm Teşkilatımıza selamlarını iletti. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden önceki dönem Kırşehir Milletvekilimiz Mikail Arslan'a da teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir'de AK Partililer 2 ayrı ziyareti konuşuyor.

Bilindiği gibi Kırşehir AK Parti teşkilatının 2 önemli isminden birisi Mikail Arslan diğeri ise Yaşar Bahçeci.Kırşehir önceki dönem milletvekili Mikail Arslan eski Başbakan Binali Yıldırım'a , önceki dönem Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye yakınlığı ile biliniyor.

 

 

İşte tam da bu yakınlığı tamamen ortya koyan iki ayrı ziyaret gerçekleşti.Bunlardan ilki Yaşar Bahçeci ve Mustafa Kendirli'nin Mehmet Özhaseki'ye gerçekleştirdiği ziyaret oldu.Diğer ziyaret ise Mikail Arslan ve İl Başkanı Seher Ünsal'ın Genel Başkan Vekili  Binali Yıldırım'a gerçekleştirdiği ziyaret oldu.

 

 

Söz konusu ziyaret ile ilgili Seher Ünsal sosyal medya hesabından ,'' AK Parti Genel Başkanvekilimiz, son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyefendiyi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik.Sıcak ve samimi geçen görüşmemizde 2023 hedeflerimiz ve teşkilatımız hakkında istişarelerde bulunduk.Davetim üzerine en kısa zaman da Kırşehir'e geleceğini belirten Sayın Genel Başkan Vekilimiz, Ahi Diyarı Kırşehrimize ve tüm Teşkilatımıza selamlarını iletti. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden önceki dönem Kırşehir Milletvekilimiz Mikail Arslan'a da teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.