Aileyi Tehdit Etmek İçin Kırşehir'e Gelmiş

ASAYİŞ 06.10.2020 - 21:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Aileyi Tehdit Etmek İçin Kırşehir'e Gelmiş

Kamuyounda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen cinayetinin en büyük şüphelisi Ümitcan Uygun , Sema Esen'in ailesinin susması için Kırşehir'e kadar gelerek tehdit etmiş.

Yaklaşık 4 ay önce Ankara'daki evinde bornoz ipiyle intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen'in ardından şüpheli şekilde Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı Gülay Uygun'da ölü bulunmuştu.Annesinin ölümünün üzerinden henüz bir kaç saat geçmesine rağmen kameralar karşısına geçen Ümitcan Uygun ve Babası Durak Uygun ATV'de program sunan Müge Anlı'yı ölümden sorumlu tutarken Aleyna Çakır'ın ailesine de tehditler savurmuştu.Kamuyounda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in Babası Mehmet Esen şüpheli şahsın tehditlerine devam ettiğini hatta Kırşehir'e kadar gelerek kendilerini tehdit ettiğini açıkladı.     ''KIRŞEHİR TABELASI ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR'' Kırşehir'in Kaman ilçesinde ikamet eden Sema Esen'in babası Mehmet Esen, "Daha kaç tehdit olacak. Önceden de çocuklarımı tehdit etmişti. Devlet büyüklerine sesleniyorum bu ne zaman alınacak ceza evine ne zaman girecek. Çocuğumu öldürdü, elini kolunu sallayarak geziyor. Ben babayım. Çocuğumun mezarının toprağını cebimde gezdiriyorum. Bunlar ne zaman tutuklanacak? Elimizde bir sürü kanıt var. Kırşehir şehir tabelası önünde boy boy fotoğraf çektiriyor. İnşallah adalet yerini bulacak. Kızımın mezarına gidip kızıma senin hakkına girenler cezasını çekti diyeceğim" dedi.     Kaynak : Yeşil Kaman TV
Kamuyounda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen cinayetinin en büyük şüphelisi Ümitcan Uygun , Sema Esen'in ailesinin susması için Kırşehir'e kadar gelerek tehdit etmiş.

Yaklaşık 4 ay önce Ankara'daki evinde bornoz ipiyle intihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen'in ardından şüpheli şekilde Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı Gülay Uygun'da ölü bulunmuştu.Annesinin ölümünün üzerinden henüz bir kaç saat geçmesine rağmen kameralar karşısına geçen Ümitcan Uygun ve Babası Durak Uygun ATV'de program sunan Müge Anlı'yı ölümden sorumlu tutarken Aleyna Çakır'ın ailesine de tehditler savurmuştu.Kamuyounda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in Babası Mehmet Esen şüpheli şahsın tehditlerine devam ettiğini hatta Kırşehir'e kadar gelerek kendilerini tehdit ettiğini açıkladı.

 

 

''KIRŞEHİR TABELASI ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR''

Kırşehir'in Kaman ilçesinde ikamet eden Sema Esen'in babası Mehmet Esen, "Daha kaç tehdit olacak. Önceden de çocuklarımı tehdit etmişti. Devlet büyüklerine sesleniyorum bu ne zaman alınacak ceza evine ne zaman girecek. Çocuğumu öldürdü, elini kolunu sallayarak geziyor. Ben babayım. Çocuğumun mezarının toprağını cebimde gezdiriyorum. Bunlar ne zaman tutuklanacak? Elimizde bir sürü kanıt var. Kırşehir şehir tabelası önünde boy boy fotoğraf çektiriyor. İnşallah adalet yerini bulacak. Kızımın mezarına gidip kızıma senin hakkına girenler cezasını çekti diyeceğim" dedi.

 

 

Kaynak : Yeşil Kaman TV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.