Türk Tarih Kurumu Başkanı : 15 Temmuz Darbesini Yapanlara da Sahip Çıkmamız Lazım

GÜNDEM 17.07.2020 - 09:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türk Tarih Kurumu Başkanı : 15 Temmuz Darbesini Yapanlara da Sahip Çıkmamız Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla geçen aylarda göreve başlayan Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış’ın Afyon Üniversitesi’nde yaptığı konuşma büyük tepki çekti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla geçen aylarda göreve başlayan Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış’ın Afyon Üniversitesi’nde yaptığı konuşma büyük tepki çekti. Yaramış konuşmasında “15 Temmuz darbesini yapanlara da sahip çıkmamız lazım” ifadelerini kullanıyor.       Türk Tarih Kurumu Başkanı Yaramış'ın yaptığı konuşmada, "Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş nedamet duyan kişilere de sahip çıkmamız, onları bu toplumun içine dahil etmemiz, kazanmamız gerekiyor. Tarihte biliyorsunuz birçok darbe girişimi oldu. Bu darbelerin topluma vermiş olduğu zararı azaltmak için zaman içinde nedamet duyan, pişmanlık duyan insanları da bizim kazanmaya çalışmamız gerekiyor. Neticede bu bir sosyal yaradır. Aynı zamanda" ifadelerini kullandığı görülüyor. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla geçen aylarda göreve başlayan Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış’ın Afyon Üniversitesi’nde yaptığı konuşma büyük tepki çekti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla geçen aylarda göreve başlayan Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış’ın Afyon Üniversitesi’nde yaptığı konuşma büyük tepki çekti. Yaramış konuşmasında “15 Temmuz darbesini yapanlara da sahip çıkmamız lazım” ifadelerini kullanıyor.

 

 

 

Türk Tarih Kurumu Başkanı Yaramış'ın yaptığı konuşmada, "Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş nedamet duyan kişilere de sahip çıkmamız, onları bu toplumun içine dahil etmemiz, kazanmamız gerekiyor. Tarihte biliyorsunuz birçok darbe girişimi oldu. Bu darbelerin topluma vermiş olduğu zararı azaltmak için zaman içinde nedamet duyan, pişmanlık duyan insanları da bizim kazanmaya çalışmamız gerekiyor. Neticede bu bir sosyal yaradır. Aynı zamanda" ifadelerini kullandığı görülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.