Ahmet Eşref Fakıbaba, '' AK Parti Üyeliği'nden ve Milletvekilliğinden İstifa Etti

SİYASET 20.10.2022 - 10:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ahmet Eşref Fakıbaba, '' AK Parti Üyeliği'nden ve Milletvekilliğinden İstifa Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etti.

AK Parti'den istifa eden Fakıbaba, "20 yıldır değerli arkadaşlarından ayrıldığı için üzgün olduğunu, siyasi ve ahlâki anlayışına uygun olmayan bazı kişilerle beraber olmayacağı için mutlu olduğunu" söyledi.  Fakıbaba, "kendisine oy veren seçmene saygısızlık olmasın diye" milletvekilliğinden de istifa ettiğini duyurdu.      İYİ PARTİ'YE KATILACAĞIM   Sözcü'den Aytunç Erkin'e konuşan Fakıbaba, "Söylemiyordum ama konuşulmaya başlayınca söyleyeyim. İYİ Parti’ye katılıyorum" dedi. "Ne zaman bu kararı aldınız?" sorusunu yanıtlayan Fakıbaba, "Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gönderdim. Etik olarak da Fakıbaba’ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Özgür vatandaş olarak parti seçmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti’ye geçiyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti seçmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım’la iki kez görüştüm ve ikna oldum…" ifadelerini kullandı. İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ise Fakıbaba'nın istifa paylaşımını retweet ederek, "Partimize her katılım iktidar yürüyüşünde bir adımdır" dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etti.

AK Parti'den istifa eden Fakıbaba, "20 yıldır değerli arkadaşlarından ayrıldığı için üzgün olduğunu, siyasi ve ahlâki anlayışına uygun olmayan bazı kişilerle beraber olmayacağı için mutlu olduğunu" söyledi. 

Fakıbaba, "kendisine oy veren seçmene saygısızlık olmasın diye" milletvekilliğinden de istifa ettiğini duyurdu. 

 

 

İYİ PARTİ'YE KATILACAĞIM

 

Sözcü'den Aytunç Erkin'e konuşan Fakıbaba, "Söylemiyordum ama konuşulmaya başlayınca söyleyeyim. İYİ Parti’ye katılıyorum" dedi.

"Ne zaman bu kararı aldınız?" sorusunu yanıtlayan Fakıbaba, "Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gönderdim. Etik olarak da Fakıbaba’ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Özgür vatandaş olarak parti seçmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti’ye geçiyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti seçmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım’la iki kez görüştüm ve ikna oldum…" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ise Fakıbaba'nın istifa paylaşımını retweet ederek, "Partimize her katılım iktidar yürüyüşünde bir adımdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.