Ahilik Haftası Kutlama Programı Belli Oldu

KÜLTÜR 10.09.2022 - 13:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ahilik Haftası Kutlama Programı Belli Oldu

Kırşehir'de 35. si düzenlenecek olan Ahilik Haftası Kutlamalarının programı Kırşehir Valiliği tarafından yayınlandı.

Ahiliğin merkezi Kırşehir'de 35. si düzenlenecek olan Ahilik Haftası Kutlamalarının detayları da belli oldu.12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan program, Saat 09:00'da kaleden top atışıyla başlayacak.17 Eylül Cumrtesi gününe kadar sürecek kutlamalarda ünlü sanatçılar da sahne alacak.Cacabey Meydanı'nda Şeker Fabrikası Halk Buluşmasında Saat 20:00'de Emel Taşçıoğlu sahne alacak.15 Eylül Perşembe günü ise yine Cacabey Meydanı'nda Saat 20:00'de Gülşen Kutlu türkülerini seslendirecek.16 Eylül Cuma günü saat 20:00'de Nazlı Öksüz Cacabey Meydanı'nda hayranlarıyla buluşacak. Programa Ankara'dan katılacak protokol üyeleri ile ilgili ise herhangi bir bilgi verilmedi.   İŞTE 35. AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI : 
Kırşehir'de 35. si düzenlenecek olan Ahilik Haftası Kutlamalarının programı Kırşehir Valiliği tarafından yayınlandı.

Ahiliğin merkezi Kırşehir'de 35. si düzenlenecek olan Ahilik Haftası Kutlamalarının detayları da belli oldu.12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan program, Saat 09:00'da kaleden top atışıyla başlayacak.17 Eylül Cumrtesi gününe kadar sürecek kutlamalarda ünlü sanatçılar da sahne alacak.Cacabey Meydanı'nda Şeker Fabrikası Halk Buluşmasında Saat 20:00'de Emel Taşçıoğlu sahne alacak.15 Eylül Perşembe günü ise yine Cacabey Meydanı'nda Saat 20:00'de Gülşen Kutlu türkülerini seslendirecek.16 Eylül Cuma günü saat 20:00'de Nazlı Öksüz Cacabey Meydanı'nda hayranlarıyla buluşacak.

Programa Ankara'dan katılacak protokol üyeleri ile ilgili ise herhangi bir bilgi verilmedi.

 

İŞTE 35. AHİLİK HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI : 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.