Ahi Stadyumu Yıkılacak Maçlar Artık Orada Oyananacak !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2016 - 08:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ahi Stadyumu Yıkılacak Maçlar Artık Orada Oyananacak !

Ahi Stadyumunun akıbeti uzun zamandır konuşulurken , Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den bu konuyla ilgili açıklama geldi. Yaşar Bahçeci bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Ahi Stadyumunun yıkılacağını, yerine Belediye binası, 5 bin kişilik kapalı spor salonu ve Külliye projesiyle bütünleşecek şekilde inşaa edileceğini  belirtti. Ayrıca şehir stadyumu olarak ise Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü içerisindeki yeni yapılan stadyumun kullanılacağını belirtti. YENİ STADYUM ŞART Üniversite kampüsü  içerisinde maç yapılmasının sıkıntılar yaratacağını belirten Kırşehirsporlu taraftarlar ise Kırşehir'e yakışacak bir yeni stadyum yapılmasını istiyor.
Ahi Stadyumunun akıbeti uzun zamandır konuşulurken , Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den bu konuyla ilgili açıklama geldi.

Yaşar Bahçeci bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Ahi Stadyumunun yıkılacağını, yerine Belediye binası, 5 bin kişilik kapalı spor salonu ve Külliye projesiyle bütünleşecek şekilde inşaa edileceğini  belirtti.

Ayrıca şehir stadyumu olarak ise Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü içerisindeki yeni yapılan stadyumun kullanılacağını belirtti. YENİ STADYUM ŞART Üniversite kampüsü  içerisinde maç yapılmasının sıkıntılar yaratacağını belirten Kırşehirsporlu taraftarlar ise Kırşehir'e yakışacak bir yeni stadyum yapılmasını istiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.