Ahi Lunaparkı Bayramda da Açık !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2016 - 09:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ahi Lunaparkı Bayramda da Açık !

Kırşehir’de eğlence kültürünün önemli adreslerinden bir tanesi lunapark, bayram hazırlıklarını tamamladı. Çocukların ebeveynleri ile birlikte eğlenebilecekleri önemli alanlardan bir tanesi olan lunaparkta bayram için özel indirimler yapıldı. Bayram tatilini Kırşehir’de geçirmek isteyenler için eğlence adreslerinden bir tanesi olan lunapark 3 bin 111 metre kare alana kurulu eğlence ve farklı oyun çeşitleri ile bayram tatili süresince de hizmet vermeye devam edecek. Ahi lunaparkı bünyesinde atlı karınca, elvan kurdu, fil, çarpışan arabalar,trambolin,gondol, küçük gondol, kamikaze,dönme dolap, Osmanlı çadırı, helikopter ve dijital oyun gurupları ile bayram tatili boyunca hizmette olacak.
Kırşehir’de eğlence kültürünün önemli adreslerinden bir tanesi lunapark, bayram hazırlıklarını tamamladı.

Çocukların ebeveynleri ile birlikte eğlenebilecekleri önemli alanlardan bir tanesi olan lunaparkta bayram için özel indirimler yapıldı. Bayram tatilini Kırşehir’de geçirmek isteyenler için eğlence adreslerinden bir tanesi olan lunapark 3 bin 111 metre kare alana kurulu eğlence ve farklı oyun çeşitleri ile bayram tatili süresince de hizmet vermeye devam edecek. Ahi lunaparkı bünyesinde atlı karınca, elvan kurdu, fil, çarpışan arabalar,trambolin,gondol, küçük gondol, kamikaze,dönme dolap, Osmanlı çadırı, helikopter ve dijital oyun gurupları ile bayram tatili boyunca hizmette olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.