Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya'ya Açık Soru !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2016 - 09:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya'ya Açık Soru !

14 OCAK 2016 İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, PKK-KCK’nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H üyelerine yönelik operasyon başlattı. Öğrencilerin evlerinde başlatılan operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, evlerde bulunan dokümanlara da el konuldu. 17 MART 2016 Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya, polisin PKK sempatizanı olarak gözaltına aldığı 13 öğrenci hakkında 3 farklı komisyon kurulduğunu söyledi. Ahi Evran Üniversitesi’nin kuruluşunun 10. yılında konuşan Rektör Vatan Karakaya, “Kırşehir Emniyetinin talimatı ile öğrenciler hakkında soruşturma başlatıldı. Yasal çerçeve içerisinde gereken ne ise yapılıyor. Öğrencilerin yaptıkları ile ilgili ilk günden itibaren işlem başlatıldı. Gerekli çalışmalar kurduğumuz 3 komisyon tarafından yürütülmekte öğrenciler hakkında gerekli işlem için sonuca varılmak üzere” dedi.   10 MAYIS 2016 Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya'nın  açıklamaları üzerinden yaklaşık 2 ay geçti ve bugünlerde Ahi Evran Üniversitesi son sınıf öğrencileri mezun oluyor.Rektörün sonuçlanmak üzere dediği soruşturmadan ise eser yok. Belki de o mezunların arasında bu PKK'lı öğrencilerde var. Bu şerefsizleri mezun edince adam olacaklarını mı sanıyorsunuz? Soruyorum sevgili rektör sonuçlanmak üzere dediğiniz soruşturma ne zaman sonuçlanacak ; hepsini mezun ettikten sonra mı? ÖMER DURAN  
14 OCAK 2016 İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, PKK-KCK’nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H üyelerine yönelik operasyon başlattı. Öğrencilerin evlerinde başlatılan operasyonda 15 kişi gözaltına alınırken, evlerde bulunan dokümanlara da el konuldu.

17 MART 2016 Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya, polisin PKK sempatizanı olarak gözaltına aldığı 13 öğrenci hakkında 3 farklı komisyon kurulduğunu söyledi. Ahi Evran Üniversitesi’nin kuruluşunun 10. yılında konuşan Rektör Vatan Karakaya, “Kırşehir Emniyetinin talimatı ile öğrenciler hakkında soruşturma başlatıldı. Yasal çerçeve içerisinde gereken ne ise yapılıyor. Öğrencilerin yaptıkları ile ilgili ilk günden itibaren işlem başlatıldı. Gerekli çalışmalar kurduğumuz 3 komisyon tarafından yürütülmekte öğrenciler hakkında gerekli işlem için sonuca varılmak üzere” dedi.

  10 MAYIS 2016 Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Vatan Karakaya'nın  açıklamaları üzerinden yaklaşık 2 ay geçti ve bugünlerde Ahi Evran Üniversitesi son sınıf öğrencileri mezun oluyor.Rektörün sonuçlanmak üzere dediği soruşturmadan ise eser yok. Belki de o mezunların arasında bu PKK'lı öğrencilerde var. Bu şerefsizleri mezun edince adam olacaklarını mı sanıyorsunuz? Soruyorum sevgili rektör sonuçlanmak üzere dediğiniz soruşturma ne zaman sonuçlanacak ; hepsini mezun ettikten sonra mı?

ÖMER DURAN

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.