Ahi Evran Üniversitesi Öğrencisi Feci Şekilde Can Verdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 17:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ahi Evran Üniversitesi Öğrencisi Feci Şekilde Can Verdi

Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri öğrencisi çalıştığı Antalya'da boğularak can verdi. Edinilen bilgiye göre , öğrenim giderlerini karşılamak için Antalya'da bir otelde çalışan Ahi Evran Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi Uğur Çiftçi (20) arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla Manavgat Şelalesi'nin 200 metre yukarısındaki ırmağa girdi. Talihsiz genç ırmağa girdikten bir süre sonra çırpınarak ırmakta kayboldu. Olayı gören arkadaşı tarafından haber verilmesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekibi bot ile ırmak yüzeyinde arama çalışması başlattı.   Arama çalışmalarından bir sonuç alınamazken, Antalya’dan Sahil Güvenlik, polis ve jandarmadan dalgıç istendi. Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçlarının gelmesinin ardından dalgıçlar ilk dalışlarında gencin cansız bedenini kaybolduğu noktaya 4-5 metre mesafede buldu. Uğur Çiftçi’nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.  
Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri öğrencisi çalıştığı Antalya'da boğularak can verdi.

Edinilen bilgiye göre , öğrenim giderlerini karşılamak için Antalya'da bir otelde çalışan Ahi Evran Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi Uğur Çiftçi (20) arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla Manavgat Şelalesi'nin 200 metre yukarısındaki ırmağa girdi. Talihsiz genç ırmağa girdikten bir süre sonra çırpınarak ırmakta kayboldu. Olayı gören arkadaşı tarafından haber verilmesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekibi bot ile ırmak yüzeyinde arama çalışması başlattı.

  Arama çalışmalarından bir sonuç alınamazken, Antalya’dan Sahil Güvenlik, polis ve jandarmadan dalgıç istendi. Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçlarının gelmesinin ardından dalgıçlar ilk dalışlarında gencin cansız bedenini kaybolduğu noktaya 4-5 metre mesafede buldu. Uğur Çiftçi’nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.