AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ KURULUMU BAŞLADI

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2016 - 12:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ANJİYO ÜNİTESİ KURULUMU BAŞLADI

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Sağlık Bakanlığı tarafından anjiyo ünitesi kurulumu çalışmalarına başlandı. Ünite sonbaharda hizmete girecek. Kırşehir’de kalp rahatsızlığı geçiren hastaların Ankara yada Kayseri’ye gitmelerinden dolayı yaşadıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kuracağı anjiyo ünitesi çevredeki Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Hacıbektaş, Kozaklı, Gülşehri, Yerköy, Ortaköy,Sarıyahşi,Evren, Agaçören ve Keskin'e de hizmet verecek.  
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Sağlık Bakanlığı tarafından anjiyo ünitesi kurulumu çalışmalarına başlandı. Ünite sonbaharda hizmete girecek.

Kırşehir’de kalp rahatsızlığı geçiren hastaların Ankara yada Kayseri’ye gitmelerinden dolayı yaşadıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kuracağı anjiyo ünitesi çevredeki Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Hacıbektaş, Kozaklı, Gülşehri, Yerköy, Ortaköy,Sarıyahşi,Evren, Agaçören ve Keskin'e de hizmet verecek.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.