Ağır Yaralanan Yaşar Apaydın'dan İnsanlık Dersi

YAŞAM 09.12.2021 - 21:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ağır Yaralanan Yaşar Apaydın'dan İnsanlık Dersi

Kırşehir'in mahalli sanatçılarından Yaşar Apaydın'a Kırıkkale'de bir motosiklet sürücüsü çarptı ve ağır yaraladı.Tedavisinin ardından karakola giden Apaydın kanser hastası olduğunu öğrendiği kişiden şikayetçi olmadı.

Sesi ve üslubu ile ''Küçük Neşet'' olarak anılan ve Kırşehir'deki etkinliklerin vazgeçilmezi olan mahalli sanatçı Yaşar Apaydın'a, Kırıkkale'de dolmuş beklediği sırada bir araç çarptı.Çenesine demir parçası saplanan, bacaklarında ve sırt kısmında yaralanmalar meydana gelen Apaydın hastanede tedavi altına alındı.Apaydın'a çarpan sürücü ise sorgulanmak üzere gözaltına alındı.     ŞİKAYETÇİ OLMADI Tedavisi tamamlanan Apaydın'ın ifadesi alınmak istendi.Suçlu ve hatalı olan sürücü , durumunun iyi olmadığını, kanser hastası olduğunu  belirterek Apaydın'dan kendisini affetmesini istedi.Yaşar Apaydın ise sürücüden şikayetçi olmadı.Kendisine , ''deli misin niye şikayetçi olmuyorsun, çok para alırsın'' diyenlere ise Apaydın, ''durumu iyi değildi , aynı zamanda kanser hastasıydı'' diyerek cevap verdi.      
Kırşehir'in mahalli sanatçılarından Yaşar Apaydın'a Kırıkkale'de bir motosiklet sürücüsü çarptı ve ağır yaraladı.Tedavisinin ardından karakola giden Apaydın kanser hastası olduğunu öğrendiği kişiden şikayetçi olmadı.

Sesi ve üslubu ile ''Küçük Neşet'' olarak anılan ve Kırşehir'deki etkinliklerin vazgeçilmezi olan mahalli sanatçı Yaşar Apaydın'a, Kırıkkale'de dolmuş beklediği sırada bir araç çarptı.Çenesine demir parçası saplanan, bacaklarında ve sırt kısmında yaralanmalar meydana gelen Apaydın hastanede tedavi altına alındı.Apaydın'a çarpan sürücü ise sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

 

 

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Tedavisi tamamlanan Apaydın'ın ifadesi alınmak istendi.Suçlu ve hatalı olan sürücü , durumunun iyi olmadığını, kanser hastası olduğunu  belirterek Apaydın'dan kendisini affetmesini istedi.Yaşar Apaydın ise sürücüden şikayetçi olmadı.Kendisine , ''deli misin niye şikayetçi olmuyorsun, çok para alırsın'' diyenlere ise Apaydın, ''durumu iyi değildi , aynı zamanda kanser hastasıydı'' diyerek cevap verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.