Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tutuklandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2017 - 10:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tutuklandı

FETÖ duruşmasına bakarken HSYK tarafından gelen açıklama ile duruşma esnasında açığa alınan mahkeme başkanı Ankara’da tutuklandı. FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında bylock programı kullandığı ileri sürülen mahkeme başkanı Fatih Mehmet A., kamu görevlilerinin duruşmaları esnasında açığa alındığını öğrenmişti. MİT Tırları soruşturmaları kapsamında FETÖ’cü hakim ve savcıları tutuklayan hakim olarak kamuoyunda bilinen Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Mehmet A..’nın kayın babası ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiği ve Ankara’da tutuklama kararına istinaden yakalandığı öğrenildi. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı bylock soruşturması kapsamında açığa alınmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet Başsavcılığı ise adli kontrol şartına itiraz etmişti.
FETÖ duruşmasına bakarken HSYK tarafından gelen açıklama ile duruşma esnasında açığa alınan mahkeme başkanı Ankara’da tutuklandı.

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında bylock programı kullandığı ileri sürülen mahkeme başkanı Fatih Mehmet A., kamu görevlilerinin duruşmaları esnasında açığa alındığını öğrenmişti. MİT Tırları soruşturmaları kapsamında FETÖ’cü hakim ve savcıları tutuklayan hakim olarak kamuoyunda bilinen Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Mehmet A..’nın kayın babası ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiği ve Ankara’da tutuklama kararına istinaden yakalandığı öğrenildi. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı bylock soruşturması kapsamında açığa alınmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet Başsavcılığı ise adli kontrol şartına itiraz etmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.