Ağbal, Vergi Borçlarına Yeniden Yapılandırma Geleceğini Açıkladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2016 - 17:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ağbal, Vergi Borçlarına Yeniden Yapılandırma Geleceğini Açıkladı

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 30 Haziran'a kadar olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağını açıkladı. Maliye Bakanı Naci Ağbal, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Ağbal, 30 Haziran'a kadar olan 162 milyar liralık vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağını açıkladı. Ağbal, borçların 18 aya kadar taksitle ödenmesi için getirilecek düzenlemenin bugün meclise sunulacağını açıkladı. Ağbal, varlık barışı altından vergi borçlarının ödenmesini kanuni yoldan sulh ile yapmak istediklerini söyleyerek "Vatandaşımız belli tutarda ödeme yaptığı takdirde geri kalanı almıyoruz. Bu durumlar kanuni yoldan sulh ile çözmek istiyoruz" şeklinde konuştu. MGK ve Bakanlar Kurulu'ndan çıkan OHAL kararına da değinen Ağbal, "OHAL tamamen anayasamızın getirdiği bir durumdur. Şu anda alacağımız tedbirler daha fazla ekonomi daha fazla hukuk devleti adına olacaktır. Kamu, özel sektör ve milletimizin desteğiyle bu süreci atlatacağız" dedi.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, 30 Haziran'a kadar olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağını açıkladı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Ağbal, 30 Haziran'a kadar olan 162 milyar liralık vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağını açıkladı. Ağbal, borçların 18 aya kadar taksitle ödenmesi için getirilecek düzenlemenin bugün meclise sunulacağını açıkladı. Ağbal, varlık barışı altından vergi borçlarının ödenmesini kanuni yoldan sulh ile yapmak istediklerini söyleyerek "Vatandaşımız belli tutarda ödeme yaptığı takdirde geri kalanı almıyoruz. Bu durumlar kanuni yoldan sulh ile çözmek istiyoruz" şeklinde konuştu. MGK ve Bakanlar Kurulu'ndan çıkan OHAL kararına da değinen Ağbal, "OHAL tamamen anayasamızın getirdiği bir durumdur. Şu anda alacağımız tedbirler daha fazla ekonomi daha fazla hukuk devleti adına olacaktır. Kamu, özel sektör ve milletimizin desteğiyle bu süreci atlatacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.