AFAD'dan Sel Uyarısı

YAŞAM 10.06.2022 - 22:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AFAD'dan Sel Uyarısı

Meteorolojinin ardından AFAD da resmi hesabından çok sayıda il için sel uyarısında bulundu.

AFAD'ın resmi sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :  Bu gece saatleri ile yarın (11.06.2022 Cumartesi);  Marmara Bölgesi geneli ile İzmir’in kuzeyi, Manisa’nın kuzey ve batısı, Yarın öğle saatlerinden itibaren; Ege Bölgesi geneli, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı (Ankara, Çankırı, Eskişehir) ile Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri ve Çorum çevreleri, Yarın akşam saatlerinden itibaren; Orta Karadeniz’in iç kesimleri (Çorum, Amasya, Tokat, Samsun’un iç kesimleri), Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Sivas, Isparta çevreleri ile Burdur’un doğusu ve Antalya’nın kuzeybatısında kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir. Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması önem arz etmektedir.  
Meteorolojinin ardından AFAD da resmi hesabından çok sayıda il için sel uyarısında bulundu.

AFAD'ın resmi sayfasından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi : 

Bu gece saatleri ile yarın (11.06.2022 Cumartesi);  Marmara Bölgesi geneli ile İzmir’in kuzeyi, Manisa’nın kuzey ve batısı,


Yarın öğle saatlerinden itibaren; Ege Bölgesi geneli, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı (Ankara, Çankırı, Eskişehir) ile Yozgat, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri ve Çorum çevreleri,


Yarın akşam saatlerinden itibaren; Orta Karadeniz’in iç kesimleri (Çorum, Amasya, Tokat, Samsun’un iç kesimleri), Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Sivas, Isparta çevreleri ile Burdur’un doğusu ve Antalya’nın kuzeybatısında kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir.


Vatandaşlarımızın ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.