AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi Sonunda Yenileniyor !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2016 - 13:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi Sonunda Yenileniyor !

Vatandaşların en çok rahatsız olduğu ve sıkıntı yaşadığı hizmet noktalarından birisi olan Ahi Evran Üniverstesi Acil Servisi yenileniyor.   Kırşehir Kamu Hastaneleri birliği'ne bağlı AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Acil Servisi'nde hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için genişletme, bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Aylık ortalama 30 bin civarında hastanın müracaat ettiği ve bu sayının her yıl arttığı acil serviste mevcut ve gelecek sıkıntıların yaşanmaması için genişletme ve onarım çalışmaları devam ediyor.Bakım ve onarım çalışmalarının 3 ay içerisinde bitmesi planlanıyor.Bakım ve onarım çalışmasının plan veporjesi Sağlık Bakanlığı'nın en son çıkardığı yönetmeliğe göre yapıldı. Buna göre;  gözlem ünitesinde havalandırma problemi giderilecek, KBRN ünitesi yenilenecek, izolasyon odası yapılacak ve muayene kabin sayısı artıralacaktır.Daha modern iç mimari planının hazırlandığı acil serviste 24 saat hizmet verecek kanditn noktası da oluşturulacak.  
Vatandaşların en çok rahatsız olduğu ve sıkıntı yaşadığı hizmet noktalarından birisi olan Ahi Evran Üniverstesi Acil Servisi yenileniyor.

  Kırşehir Kamu Hastaneleri birliği'ne bağlı AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Acil Servisi'nde hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için genişletme, bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Aylık ortalama 30 bin civarında hastanın müracaat ettiği ve bu sayının her yıl arttığı acil serviste mevcut ve gelecek sıkıntıların yaşanmaması için genişletme ve onarım çalışmaları devam ediyor.Bakım ve onarım çalışmalarının 3 ay içerisinde bitmesi planlanıyor.Bakım ve onarım çalışmasının plan veporjesi Sağlık Bakanlığı'nın en son çıkardığı yönetmeliğe göre yapıldı.

Buna göre;  gözlem ünitesinde havalandırma problemi giderilecek, KBRN ünitesi yenilenecek, izolasyon odası yapılacak ve muayene kabin sayısı artıralacaktır.Daha modern iç mimari planının hazırlandığı acil serviste 24 saat hizmet verecek kanditn noktası da oluşturulacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.