Adı O Parkta Yaşayacak

GÜNDEM 07.09.2020 - 08:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Adı O Parkta Yaşayacak

Geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Drç Mehmet Yetkiner'in ismi hastane önündeki parka veridli.

 Neşet Ertaş Kültür Merkezi Aşık Said salonunda gerçekleştirilen Kırşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.O maddelerden birisi de geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Dr. Mehmet Yetkiner'in isminin hastane önündeki parka verilmesi oldu.Yazılı yapılan başvuru oy birliği ile kabul edildi.     PARKIN ADI DOKTOR MEHMET YETKİNER PARKI OLDU Belediye Meclisi tarafından alınan kararda ise "Kervansaray Mahallesi,Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında Boztepe Caddesi ve 2024 sokak arasında bulunan park'a "Doktor Mehmet Yetkiner" isminin verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir" denildi.
Geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Drç Mehmet Yetkiner'in ismi hastane önündeki parka veridli.

 Neşet Ertaş Kültür Merkezi Aşık Said salonunda gerçekleştirilen Kırşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.O maddelerden birisi de geçtiğimiz yıl kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Dr. Mehmet Yetkiner'in isminin hastane önündeki parka verilmesi oldu.Yazılı yapılan başvuru oy birliği ile kabul edildi.

 

 

PARKIN ADI DOKTOR MEHMET YETKİNER PARKI OLDU

Belediye Meclisi tarafından alınan kararda ise "Kervansaray Mahallesi,Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında Boztepe Caddesi ve 2024 sokak arasında bulunan park'a "Doktor Mehmet Yetkiner" isminin verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.