Acılı Baba İlk Kez Konuştu

GÜNDEM 06.01.2021 - 19:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Acılı Baba İlk Kez Konuştu

Kaman'da kaçarak evlendiği Vildan İnce ile birlikte canice katledilen Osman Çelik'in babası ilk kez konuştu.

Oğlunun Vildan İnce ile kaçtığını olaydan 15 gün sonra öğrendiğini söyleyen Çelik “Kaçınca Ankara’ya gitmişler. Kızın ailesi barışmak için haber göndermiş. Gitmek istediler bende itiraz ederek bunları yanıma alıp Antalya’ya götürdüm. Ev tutarak 7 aylık kirasını peşin ödedim. Resmi nikahlarını yaptık. Kimseyle görüşmemelerini orada yeni bir hayat kurmalarını tembihleyerek Kaman’a döndüm. 15 Gün sonra da kızın annesi ve ablası gelinim ile irtibata geçip barışma bahanesi ile yanlarına çağırmışlar. Duyunca tüm uyarılarıma rağmen bunları kandırdıkları için gelmişler. Önce Vildan köye gitti. Oğlumu göndermek istemedim. Biraz para vererek tekrar Antalya’ya gitmesini söyledim. Sonra o da Vildan’ın peşinden eve gitmiş. Olay günü akşam 8’e kadar Vildan ile iletişim halindeydik. Yemek yedik, çay içtik ortam gergin ama sorun yok dedi. Daha sonra ulaşamadım. Sabaha kadar ulaşamayınca babasının numarasını bulup aradım. Akşam evden çıkıp gittiklerini söyledi. Yalan söylüyorsun oğlum nerde, seni şikayet edeceğim deyince de telefonu kapattı. Bende İlçe Jandarma Komutanlığına olayı bildirdim.” dedi.     ''TECAVÜZ VE İŞKENCE YOK'' Daha sonra oğlunun cinayete kurban gittiğini dile getiren Çelik “Ben oğlumun cenazesini aldım. Aynı zamanda gelinimin de cenazesini almak istedim. Maalesef soyadı halen düzeltilmediği için bana teslim etmediler. Daha sonra öğrendim ki ablası ve eniştesi alıp defnetmiş. Biz cenazemizi defnettik. Oğlumun her zaman yanında oldum. Olayları bana anlattı ve arkasında durdum. Sonradan bir takım iftiralar atıldı. Tecavüz, işkence gibi durumlardan bahsedildi. Cenazeye sahip çıkılmadığı söylendi. Bunlar yalandır, gerekli işlemleri yapacağız.” sözleri ile oğlu hakkında çıkan iftiraları reddetti.     ''BİLSEYDİM İZİN VERMEZDİM''   Vildan İnce’nin firari olarak cinayetten aranan Resul İnce ile imam nikahlı olduğunu bilmediklerini belirten Çelik “Ben bu durumu cinayetten sonra öğrendim. Bazı dedikodular duydum ve Vildan’a Antalya’da sordum. O da bana beşik kertmesi olduğunu başka bir şeyin olmadığını söylemişti. Bilseydim zaten izin vermezdim. Hatta olaydan önce Osman kız kaçıracağını söyledi. Biz de kızı çağır konuşalım normal bir şekilde gidip isteyelim dedim. Vildan eve geldi konuştuk ama ailesinin evliliğe izin vermeyeceğini, tek yolun bu olduğunu söyledi. Aradan biraz zaman geçince beraber kaçtıklarını öğrendik.” diyerek yaşananları anlattı.   Özkan Ocak / Kaman Televizyonu
Kaman'da kaçarak evlendiği Vildan İnce ile birlikte canice katledilen Osman Çelik'in babası ilk kez konuştu.

Oğlunun Vildan İnce ile kaçtığını olaydan 15 gün sonra öğrendiğini söyleyen Çelik “Kaçınca Ankara’ya gitmişler. Kızın ailesi barışmak için haber göndermiş. Gitmek istediler bende itiraz ederek bunları yanıma alıp Antalya’ya götürdüm. Ev tutarak 7 aylık kirasını peşin ödedim. Resmi nikahlarını yaptık. Kimseyle görüşmemelerini orada yeni bir hayat kurmalarını tembihleyerek Kaman’a döndüm. 15 Gün sonra da kızın annesi ve ablası gelinim ile irtibata geçip barışma bahanesi ile yanlarına çağırmışlar. Duyunca tüm uyarılarıma rağmen bunları kandırdıkları için gelmişler. Önce Vildan köye gitti. Oğlumu göndermek istemedim. Biraz para vererek tekrar Antalya’ya gitmesini söyledim. Sonra o da Vildan’ın peşinden eve gitmiş. Olay günü akşam 8’e kadar Vildan ile iletişim halindeydik. Yemek yedik, çay içtik ortam gergin ama sorun yok dedi. Daha sonra ulaşamadım. Sabaha kadar ulaşamayınca babasının numarasını bulup aradım. Akşam evden çıkıp gittiklerini söyledi. Yalan söylüyorsun oğlum nerde, seni şikayet edeceğim deyince de telefonu kapattı. Bende İlçe Jandarma Komutanlığına olayı bildirdim.” dedi.

 

 

''TECAVÜZ VE İŞKENCE YOK''

Daha sonra oğlunun cinayete kurban gittiğini dile getiren Çelik “Ben oğlumun cenazesini aldım. Aynı zamanda gelinimin de cenazesini almak istedim. Maalesef soyadı halen düzeltilmediği için bana teslim etmediler. Daha sonra öğrendim ki ablası ve eniştesi alıp defnetmiş. Biz cenazemizi defnettik. Oğlumun her zaman yanında oldum. Olayları bana anlattı ve arkasında durdum. Sonradan bir takım iftiralar atıldı. Tecavüz, işkence gibi durumlardan bahsedildi. Cenazeye sahip çıkılmadığı söylendi. Bunlar yalandır, gerekli işlemleri yapacağız.” sözleri ile oğlu hakkında çıkan iftiraları reddetti.

 

 

''BİLSEYDİM İZİN VERMEZDİM''

 

Vildan İnce’nin firari olarak cinayetten aranan Resul İnce ile imam nikahlı olduğunu bilmediklerini belirten Çelik “Ben bu durumu cinayetten sonra öğrendim. Bazı dedikodular duydum ve Vildan’a Antalya’da sordum. O da bana beşik kertmesi olduğunu başka bir şeyin olmadığını söylemişti. Bilseydim zaten izin vermezdim. Hatta olaydan önce Osman kız kaçıracağını söyledi. Biz de kızı çağır konuşalım normal bir şekilde gidip isteyelim dedim. Vildan eve geldi konuştuk ama ailesinin evliliğe izin vermeyeceğini, tek yolun bu olduğunu söyledi. Aradan biraz zaman geçince beraber kaçtıklarını öğrendik.” diyerek yaşananları anlattı.

 

Özkan Ocak / Kaman Televizyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.