Açık Cezaevi Kavşağında Feci Kaza : 1 Ölü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2018 - 17:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Açık Cezaevi Kavşağında Feci Kaza : 1 Ölü

Kırşehir Açık Cezaevi kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre Yaşar Dulkadir (59) yönetimindeki 06 VSJ 71 plakalı otomobil , Kırşehir Açık Ceza İnfaz Kurumu kavşağında kontrolden çıkarak devrildi.Sıkışan araç içerisinde bulunan Yaşar Dulkadir ve eşi Hanım Dulkadir (55) devrilen araçtan çıkarılarak her ikiside ağır yaralı olarak Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Ağır yaralı araç sürücüsü Yaşar Dulkadir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Eşi Hanım Dulkadir'in is yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.
Kırşehir Açık Cezaevi kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Yaşar Dulkadir (59) yönetimindeki 06 VSJ 71 plakalı otomobil , Kırşehir Açık Ceza İnfaz Kurumu kavşağında kontrolden çıkarak devrildi.Sıkışan araç içerisinde bulunan Yaşar Dulkadir ve eşi Hanım Dulkadir (55) devrilen araçtan çıkarılarak her ikiside ağır yaralı olarak Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Ağır yaralı araç sürücüsü Yaşar Dulkadir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Eşi Hanım Dulkadir'in is yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.