Acı Haberi Oğlu Duyurdu

SAĞLIK 19.04.2020 - 09:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Acı Haberi Oğlu Duyurdu

Tüm Türkiye ile birlikte Kırşehir'i de etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle bir kişi daha yaşamını yitirdi.66 yaşındaki Aynur Bahçeci Artuk yeni tip koronavirüse yenik düştü.

Kırşehir'de faaliyet gösteren Erdal Artuk'un annesi , Nuri Bahçeci'nin ise ablası Aynur Bahçeci Artuk bir süre önce Koronavirüs semptomları gösterdiği gerekçesiyle hastanede gözetim altına alınmıştı.Yapılan test sonucu pozitif gelen Artuk yapılan tüm müdahalelere rağmen yeni tip koronavirüse yenik düştü.   ACI HABERİ OĞLU VERDİ Aynur Bahçeci Artuk'un acı haberini oğlu Erdal Artuk Sosyal Medya Hesabı üzerinden böyle duyurdu : ''Annem Aynur ARTUKOĞLU'nu Covit 19 Virüsünden Dolayı kaybettik. Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun. Tüm Dostlarımız Sağolsun ...İnna lillah ve inna ileyhi raciun'' Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet ykaınalarına ise baş sağlığı dileriz.
Tüm Türkiye ile birlikte Kırşehir'i de etkisi altına alan Covid-19 nedeniyle bir kişi daha yaşamını yitirdi.66 yaşındaki Aynur Bahçeci Artuk yeni tip koronavirüse yenik düştü.

Kırşehir'de faaliyet gösteren Erdal Artuk'un annesi , Nuri Bahçeci'nin ise ablası Aynur Bahçeci Artuk bir süre önce Koronavirüs semptomları gösterdiği gerekçesiyle hastanede gözetim altına alınmıştı.Yapılan test sonucu pozitif gelen Artuk yapılan tüm müdahalelere rağmen yeni tip koronavirüse yenik düştü.

 

ACI HABERİ OĞLU VERDİ

Aynur Bahçeci Artuk'un acı haberini oğlu Erdal Artuk Sosyal Medya Hesabı üzerinden böyle duyurdu : ''Annem Aynur ARTUKOĞLU'nu Covit 19 Virüsünden Dolayı kaybettik. Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun. Tüm Dostlarımız Sağolsun ...İnna lillah ve inna ileyhi raciun''

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet ykaınalarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.