Abdal Aşiretini Yasa Boğan Ölüm

YAŞAM 21.12.2022 - 21:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Abdal Aşiretini Yasa Boğan Ölüm

10 yaşındaki Yunus Emre Çulha, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Kırşehir'de gribal enfeksiyon geçiren 10 yaşındaki Yunus Emre Çulha, bir süre önce İzmir'deki akrabalarının yanına gitti.Burada hastalığı ilerleyen ve zatüre teşhisi konulan Yunus Emre, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.Yoğun bakım ünitesine kaldırılan Yunus Emre, buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.Acı haber sonrası yakınları yasa boğuldu.Yunus Emre Çulha'nın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kırşehir'e gönderildi. Kırşehir Haber Türk olarak yavrumuza Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı ve sabır dileriz.
10 yaşındaki Yunus Emre Çulha, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre Kırşehir'de gribal enfeksiyon geçiren 10 yaşındaki Yunus Emre Çulha, bir süre önce İzmir'deki akrabalarının yanına gitti.Burada hastalığı ilerleyen ve zatüre teşhisi konulan Yunus Emre, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.Yoğun bakım ünitesine kaldırılan Yunus Emre, buradaki yaşam mücadelesini kaybetti.Acı haber sonrası yakınları yasa boğuldu.Yunus Emre Çulha'nın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kırşehir'e gönderildi.

Kırşehir Haber Türk olarak yavrumuza Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı ve sabır dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.