ABD'nin 46. Başkanı Biden Oldu

DÜNYA 07.11.2020 - 19:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

ABD'nin 46. Başkanı Biden Oldu

Demokrat Parti aday Joe Biden, ABD'nin 46. Başkanı oldu...

ABD basınından gelen haberlere göre, Pensilvanya da Biden'a geçti ve Biden'ın delege sayısı 284 oldu.Böylece 270 delegesini aşan Biden Amerika Birleşik Devletlerinin yeni başkanı oldu. TRUMP'TAN İTİRAZ Öte yandan Trump ise Pensilvanya'da sandıklar kapandıktan sonra on binlerce oyun, "yasa dışı" şekilde teslim alındığını öne sürdü. Trump, aynı olayın yarışın başa baş gittiği diğer bazı eyaletlerde de yaşandığını iddia etti.  Trump, Pensilvanya’da kendi lehine olan büyük farkın, kimsenin gözlemlemesine izin verilmeyen uzun bir aralıkta ortadan yok olduğunu iddia etti. Trump, taraftarlarının sayımı izleyememesi için camların kartonla kaplandığını savunarak, “İçeride kötü şeyler oldu. Büyük değişiklikler gerçekleşti” dedi.Trump sosyal medya hesabından, ''Seçimi büyük farkla ben kazandım'' diye paylaşımda da bulundu.
Demokrat Parti aday Joe Biden, ABD'nin 46. Başkanı oldu...

ABD basınından gelen haberlere göre, Pensilvanya da Biden'a geçti ve Biden'ın delege sayısı 284 oldu.Böylece 270 delegesini aşan Biden Amerika Birleşik Devletlerinin yeni başkanı oldu.

TRUMP'TAN İTİRAZ

Öte yandan Trump ise Pensilvanya'da sandıklar kapandıktan sonra on binlerce oyun, "yasa dışı" şekilde teslim alındığını öne sürdü. Trump, aynı olayın yarışın başa baş gittiği diğer bazı eyaletlerde de yaşandığını iddia etti. 

Trump, Pensilvanya’da kendi lehine olan büyük farkın, kimsenin gözlemlemesine izin verilmeyen uzun bir aralıkta ortadan yok olduğunu iddia etti.

Trump, taraftarlarının sayımı izleyememesi için camların kartonla kaplandığını savunarak, “İçeride kötü şeyler oldu. Büyük değişiklikler gerçekleşti” dedi.Trump sosyal medya hesabından, ''Seçimi büyük farkla ben kazandım'' diye paylaşımda da bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.