A101 Kırşehir ESOB'u Kızdırdı

GÜNDEM 09.08.2022 - 13:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

A101 Kırşehir ESOB'u Kızdırdı

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, geçtiğimiz günlerde A101'de 80 bin TL'den satışa sunulan tekneye atıfta bulunarak ,'' her 100 metrede bir şube açmışlar, küçücük mağazalarında ellerine ne geçerse satıyorlar.Yakında ev ve arabada satarlar'' ifadelerini kullandı.

Öztürk açıklamasında, “3 harfli marketler her 100 metrede bir şube açmışlar küçücük mağazalarında ellerine ne geçerse satıyorlar. Tekne bile satmaya başlamışlar. Yakında ev ve araba da satarlar. Bugün oradan alışveriş yapan bir emlakçı yarın gayrimenkul ilanlarını marketlerin duvarlarında görürse şaşırmasın. Herkesin ekmeğine göz dikmişler, kanuni bir zeminleri olmadığı sürece de duracakları yok. Vatandaşlarımız bu piyasa düşmanlarına fırsat vermesin. Alışveriş yapmasın. Küçük bir market nasıl rahatça tekne satabiliyor? Bu düzensizlik içinde ticaret yapılamaz. Acilen perakende ticaret yasasının gündeme alınarak bunlara dur denmesi gerekiyor. Bu marketlerin şehir içinden çıkarılması gerekiyor. Şehre uzak noktalarda istediklerini satsınlar ancak şehrin merkezinde bulunmaları piyasayı alt üst ediyor. 100 metrekare dükkânda gıda ürünlerinin yanında tekne, bisiklet, tencere, kıyafet, ayakkabı satılabilir mi? Bunların iş tanımı yok mu? Devletimiz bir an önce bunun önüne geçmeli, gerekli adımları atmalıdır.” ifadelerini kullandı. İŞTE A101'İN SATIŞA SUNDUĞU O TEKNE :
Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk, geçtiğimiz günlerde A101'de 80 bin TL'den satışa sunulan tekneye atıfta bulunarak ,'' her 100 metrede bir şube açmışlar, küçücük mağazalarında ellerine ne geçerse satıyorlar.Yakında ev ve arabada satarlar'' ifadelerini kullandı.

Öztürk açıklamasında, “3 harfli marketler her 100 metrede bir şube açmışlar küçücük mağazalarında ellerine ne geçerse satıyorlar. Tekne bile satmaya başlamışlar. Yakında ev ve araba da satarlar. Bugün oradan alışveriş yapan bir emlakçı yarın gayrimenkul ilanlarını marketlerin duvarlarında görürse şaşırmasın. Herkesin ekmeğine göz dikmişler, kanuni bir zeminleri olmadığı sürece de duracakları yok. Vatandaşlarımız bu piyasa düşmanlarına fırsat vermesin. Alışveriş yapmasın. Küçük bir market nasıl rahatça tekne satabiliyor? Bu düzensizlik içinde ticaret yapılamaz. Acilen perakende ticaret yasasının gündeme alınarak bunlara dur denmesi gerekiyor. Bu marketlerin şehir içinden çıkarılması gerekiyor. Şehre uzak noktalarda istediklerini satsınlar ancak şehrin merkezinde bulunmaları piyasayı alt üst ediyor. 100 metrekare dükkânda gıda ürünlerinin yanında tekne, bisiklet, tencere, kıyafet, ayakkabı satılabilir mi? Bunların iş tanımı yok mu? Devletimiz bir an önce bunun önüne geçmeli, gerekli adımları atmalıdır.” ifadelerini kullandı.

İŞTE A101'İN SATIŞA SUNDUĞU O TEKNE :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.