670 Milyon dolarlık yatırıma ait alan test pisti oldu

EKONOMİ 01.03.2025 - 15:31, Güncelleme: 01.03.2025 - 14:59
 

670 Milyon dolarlık yatırıma ait alan test pisti oldu

2025 yılında 254 kişiyi işten çıkaran Petlas, Türkiye Offroad şampiyonasına sponsor olmuştu.Petlas, offroad kulüplerini, motor spor organizatörleri ve sektör temsilcilerini fabrikada ağırladı.Burada daha önce Petlas'ın fabrika inşasına başladığı alanda peaklander serisi için test sürüşü gerçekleştirildi.

2025 yılında işçi çıkarımlarıyla gündeme gelen Petlas, 2024 yılında ise farbika binasının hemen arkasında yapımına başlanan yeni fabrika projesini durdurmuş ve projede çalışan işçileri çıkarmıştı.2025 yılı başında küçülme gerekçesiyle 254 işçi ile yollarını ayıran Petlas daha sonra Türkiye Offroad Şampiyonasına sponsor olmuş ve tepki toplamıştı. 670 MİLYON DOLARLIK FABRİKAYA AİT ALAN TEST PİSTİ OLDU Petlas daha önce harfiyat çalışması gerçekleştirdiği ancak ekonomik koşullar nedeniyle durdurduğu 670 milyon dolarlık yatırıma olan fabrika alanını offroad pistine çevirdi.Burada offroad kulüpleri , motor sporları organizatörleri ve sektör temsilcilerini ağırlayan Petlas, yeni ürettiği peaklander serisi için test sürüşü de gerçekleştirdi. PETLAS'IN YENİ SERİSİ TEST EDİLDİ Test sürüşü sırasında zorlu arazi koşulları için üretilen dayanıklı ve üstün yol tutuş özellikleri olduğu kaydedilen Petlas Peaklander’ın Mud-Terrain (M/T) modeli ile aynı zamanda asfalt yollarda da kullanılabilen All-Terrain (A/T) denendi. PETLAS MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ Lansmanın ardından, Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası, Türkiye Baja Şampiyonası ve kupa organizatör kulüplerinin toplantıları düzenlenerek 2025 sezonu için işbirliği fırsatları değerlendirildi. Petlas yetkilileri, offroad sporlarının Türkiye’deki gelişimine katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Petlas’ın yerli ve milli üretim gücüyle offroad kullanıcılarına özel çözümler sunmaya devam edeceğini vurguladı.    
2025 yılında 254 kişiyi işten çıkaran Petlas, Türkiye Offroad şampiyonasına sponsor olmuştu.Petlas, offroad kulüplerini, motor spor organizatörleri ve sektör temsilcilerini fabrikada ağırladı.Burada daha önce Petlas'ın fabrika inşasına başladığı alanda peaklander serisi için test sürüşü gerçekleştirildi.

2025 yılında işçi çıkarımlarıyla gündeme gelen Petlas, 2024 yılında ise farbika binasının hemen arkasında yapımına başlanan yeni fabrika projesini durdurmuş ve projede çalışan işçileri çıkarmıştı.2025 yılı başında küçülme gerekçesiyle 254 işçi ile yollarını ayıran Petlas daha sonra Türkiye Offroad Şampiyonasına sponsor olmuş ve tepki toplamıştı.

670 MİLYON DOLARLIK FABRİKAYA AİT ALAN TEST PİSTİ OLDU

Petlas daha önce harfiyat çalışması gerçekleştirdiği ancak ekonomik koşullar nedeniyle durdurduğu 670 milyon dolarlık yatırıma olan fabrika alanını offroad pistine çevirdi.Burada offroad kulüpleri , motor sporları organizatörleri ve sektör temsilcilerini ağırlayan Petlas, yeni ürettiği peaklander serisi için test sürüşü de gerçekleştirdi.

PETLAS'IN YENİ SERİSİ TEST EDİLDİ

Test sürüşü sırasında zorlu arazi koşulları için üretilen dayanıklı ve üstün yol tutuş özellikleri olduğu kaydedilen Petlas Peaklander’ın Mud-Terrain (M/T) modeli ile aynı zamanda asfalt yollarda da kullanılabilen All-Terrain (A/T) denendi.

PETLAS MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Lansmanın ardından, Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası, Türkiye Baja Şampiyonası ve kupa organizatör kulüplerinin toplantıları düzenlenerek 2025 sezonu için işbirliği fırsatları değerlendirildi. Petlas yetkilileri, offroad sporlarının Türkiye’deki gelişimine katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Petlas’ın yerli ve milli üretim gücüyle offroad kullanıcılarına özel çözümler sunmaya devam edeceğini vurguladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Davul Tokmağı
(03.03.2025 15:17 - #13875)
Akape ve saraydan müsade almadan, Petlas o arsaya yatırım yapmak için çivi dahi çakamaz.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.